• Αναζήτηση
 • «Κάλυψη» από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη Νατάσα Ξεπαπαδέα

  «Καλούμε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται» αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ανακοίνωση του για την υπόθεση Ξεπαπαδέα

  Για «δήθεν σκάνδαλα», που εκθέτουν τόσο τη ΝΔ όσο και το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωση του με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση της Γενικής Γραμματέως Διαφθοράς, Νατάσας Ξεπαπαδέα, την οποία καλύπτει πλήρως.

  «Καλούμε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα που, όταν η Κυβέρνηση με αφορμή τις ασυναρτησίες τους για τον κ. Πετσίτη έφερε την τροπολογία, προκειμένου η Επιτροπή «πόθεν έσχες» να ελέγχει υποχρεωτικά και αυτόματα όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές όλων των πολιτικών, η Ν.Δ. το έβαλε στα πόδια άρον άρον και την καταψήφισε», αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ανακοίνωση του.

  Και προσθέτει: «Μερικές ημέρες μετά, εφευρίσκεται νέα κίνηση αντιπερισπασμού, αυτή τη φορά εις βάρος της Γ.Γ. κατά της διαφθοράς και, ενώ συνομολογείται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων της ως δικηγόρου, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη Γενική Γραμματεία, κατασκευάζεται «ηθικό» ζήτημα και συναρμολογείται δήθεν βλάβη του ελληνικού δημοσίου μεταξύ εμπορικών εταιρειών που δεν είναι off shore. Το αφήγημα κορυφώνεται με δήθεν σχέσεις συνεργασίας και εκπροσώπησης του κ. Αρτεμίου, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο συστατικό κάθε συνταγής παρασκευής ανύπαρκτων σκανδάλων».

  Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς – πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk