• Αναζήτηση
 • Αρχηγός ΓΕΕΘΑ : Υπαρκτός ο κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο – Δεν θα απαντάμε σε κάθε δήλωση των απέναντι

  «Αποστολή μας είναι η διατήρηση της ειρήνης γι αυτό και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο είπε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου

  Η επίλυση των διαφορών και όχι η κλιμάκωση μίας ενδεχομένης κρίσης με την Τουρκία, αποτελεί προτεραιότητα για το ΓΕΕΘΑ, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

  Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδούλου κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου: «Αποστολή μας είναι η διατήρηση της ειρήνης γι αυτό και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Ο κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο είναι υπαρκτός. Δεν μπορούμε να απαντάμε σε κάθε δήλωση των απέναντι. Γιατί αυτή είναι η τουρκική μέθοδος ώστε να προκαλούν. Εμείς εργαζόμαστε για να μην δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες».

  Αναφερόμενος στα εξοπλιστικά και τις πληροφορίες ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που μπορούν να προμηθευτούν F-35, είπε:  «Εξετάζουμε δυναμικά το F-35.Περιμένουμε από τις ΗΠΑ μέσα στην επόμενη διετία τη σχετική μελέτη που θα περιέχει τα πάντα και το κόστος».

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk