• Αναζήτηση
 • Μαργαρίτης: Ιταμή η επιλογή προσχώρησης της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ

  Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μία πρόφαση, αποδείχθηκε ότι ο βασικός στόχος ήταν η προσχώρηση στο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Μαργαρίτης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ για την επιλογή προσχώρησης του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης.

  «Πρόκειται για μία ιταμή επιλογή επιστροφής- προσχώρησης της ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΔΗΜΑΡ τέσσερα χρόνια άσκησε αντιπολίτευση για τις οικονομικές πολιτικές, για το μεταναστευτικό, για το κράτος δικαίου και εντελώς ξαφνικά, με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών , διέγραψε όλη αυτή τη στάση» σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης μιλώντας στο Θέμα Fm προσθέτοντας.

  « Αποδείχθηκε ότι η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μία πρόφαση γιατί αποδείχθηκε ότι ο βασικός στόχος ήταν η προσχώρηση στο ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Μαργαρίτης υπογράμμισε ακόμη πως «είναι θλιβερό ότι όλες αυτές οι ενέργειες που έγιναν χθες ξεπερνούν τα στοιχειώδη σοβαρότητας και θυσιάζονται στο βωμό μίας σφραγίδας».

  Μία περιορισμένη ηγετική ομάδα, συμπλήρωσε,  με προσωπικές στρατηγικές αποφάσισε όχι μόνο να διαγραφούν όσοι εξελέγησαν στη νέα εκτελεστική γραμματεία στο ΚΙΝΑΛ αλλά και για όσους υπήρξε η υποψία ότι υπάρχει συμπάθεια προς το ΚΙΝΑΛ με στόχο να υπάρχει απαρτία και τεχνητή πλειοψηφία για να τους βγουν τα κουκιά.

  Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «επιχειρείται μία πολιτική μεταγραφών είτε με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ είτε με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο ΚΙΝΑΛ προκειμένου να δημιουργηθεί μία αίσθηση προοδευτικής συμμαχίας», κατέληξε ο κ. Μαργαρίτης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk