• Αναζήτηση
 • Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ σε Εθνικές και Ευρωεκλογές

  Μπροστά με 9,1 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc ενώ το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές φτάνει τις 10,8 ποσοστιαίες μονάδες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μπροστά με 9,1 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc ενώ το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές φτάνει τις 10,8 ποσοστιαίες μονάδες.

  Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,6%, το Κίνημα Αλλαγής 6,7%, η Χρυσή Αυγή 5,4% και το ΚΚΕ 4,7%. Το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει ποσοστό 1,6%, η Ένωση Κεντρώων 1,5% και η Ελληνική λύση 1,5%. Το Ποτάμι συγκεντρώνει 1,1%, οι Οικολόγοι 1,0%, άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,5%, λευκό ή άκυρο 2,5%. Το 4,8% λέει ότι δεν θα ψηφίσει, ενώ το 17,7 δεν έχει αποφασίσει.

  Τέλος στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 9,1 μονάδες, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, το ΚΙΝΑΛ 6,4%, η Χρυσή Αυγή 5,8%, το ΚΚΕ 5,2%, η Ενωση Κεντρώων 2,5%, η Ελληνική Λύση 2,5%, το ΜεΡΑ 25 1,5%, το Ποτάμι 1,1%. η ΛΑΕ 1% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk