• Αναζήτηση
 • Χάρι και Μέγκαν : Πώς έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες στο Instagram!

  Ο πρόσφατος λογαριασμός, τον οποίο δημιούργησαν πρόσφατα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ συγκέντρωσε αστραπιαία ένα εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά, όπως ανακοίνωσε το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Μέγκαν Μάρκλ λατρεύει το Instagram και τώρα φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά μέσα από το νέο κοινό της προφίλ με τον Πρίγκιπα Χάρι!

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

  Ο πρόσφατος λογαριασμός, τον οποίο δημιούργησαν πρόσφατα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, με τίτλο «The Duke and Duchess of Sussex» συγκέντρωσε αστραπιαία ένα εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά, όπως ανακοίνωσε το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

  Σύμφωνα με το Γκίνες, το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop, Κανγκ Ντάνιελ, ο οποίος πέτυχε τον συγκεκριμένο στόχο σε 11 ώρες και 36 λεπτά, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες.

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 강다니엘 KangDaniel (@thisisdaniel_k) στις

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pope Francis (@franciscus) στις

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk