Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Έλληνας ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε, αλλά και για τον εθισμό του στο σεξ.

Το αλκοόλ είναι το πιο ύπουλο ναρκωτικό

«Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικό απ’ όλα το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός “κρασάρει”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζιάγκος.

«Υπήρξα για χρόνια εθισμένος στο σεξ»

Ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια ήταν εθισμένος στο σεξ, δίνοντας λεπτομέρειες από εκείνη την περίοδο της ζωής του.

«Μου σκίζανε τα πουκάμισα στο δρόμο»

Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε για την εποχή που όταν κυκλοφορούσε στον δρόμο οι γυναίκες του έσκιζαν το πουκάμισο. «Στα ’80s ήμουν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς», είπε και συνέχισε λίγο αργότερα λέγοντας: «Μου σκίζανε τα πουκάμισα και δεν ήξερα καν ποιες είναι. Μια θαυμάστρια ήθελε να με παντρευτεί και πήγε στο ψυχιατρείο».

Πώς βρέθηκε κατηγορούμενος για ληστεία

Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε μεταξύ άλλων και για μια ληστεία, για την οποία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν.

«Το ’87 είχα νοικιάσει μια μονοκατοικία στο βουνό και έσκασε η ασφάλεια Αττικής στο σπίτι μου. Ήμουν με μια κοπέλα στο κρεβάτι, ανοίγω την πόρτα και μου λένε «σας κατηγορεί μια κυρία για ένοπλη ληστεία, έχουμε έρθει ανεπίσημα, δεν έχουμε ένταλμα. Πρέπει να έρθετε στο τμήμα του Κολωνακίου». Πήρα τον Κούγια και πήγαμε στο τμήμα. Μία μουρλή με κατηγορεί ότι της έβαλα ένα μαχαίρι στο λαιμό και της πήρα 10.000 και έγινα πρωτοσέλιδο με φωτογραφία του Playboy», είπε γελώντας ο ηθοποιός.