• Αναζήτηση
 • Εισβολή του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, λίγες ώρες μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο μεταξύ συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ

  Μέλη του ΠΑΜΕ κρατούν σημαίες και πανό έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο, στο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, Αθήνα, Πέμπτη 04 Απριλίου 2019. Με το σύνθημα "Έξω η εργοδοσία από τα Συνδικάτα" μέλη που ΠΑΜΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ, μετά από επεισόδια της Ρόδου. Στη Ρόδο, υπό κατάληψη παραμένει ο χώρος του ξενοδοχείου «Ρόδος Πάλας», όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ από περίπου 200 άτομα που τα ξημερώματα εισέβαλαν στο ξενοδοχείο από το υπόγειο, προκάλεσαν ζημιές και επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα μέλη της διοίκησης που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, λίγες ώρες μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο μεταξύ συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ.

  Με σύνθημα «Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα» τα μέλη της οργάνωσης που πρόσκειται στο ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους «από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων».

  Εικόνες ντροπής

  Τα επεισόδια στη Ρόδο ξέσπασαν τα ξημερώματα, λίγο πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, όταν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ -σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της ΓΣΕΕ – μπήκαν στο κτίριο με λοστούς.

  «Έσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος.

  Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του χαρακτήρισε τα γεγονότα ως «αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση» συνδικαλιστών (…) που έκαναν φύλλο και φτερό τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνέδριό σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν τις πόρτες και να απειλούν τους εργαζόμενους».

  Το ΠΑΜΕ χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και καταγγέλλει ότι ι το Συνέδριο έγινε 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα σε ένα πεντάστερο ξενοδοείο – φρούριο που άνοιξε μόνο για να εκλεγούν «οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk