• Αναζήτηση
 • Αραβαντινός για «μαφία Κορυδαλλού»: Δεχόμουν απειλές για το παιδί μου

  «Με απειλούσαν με το φροντιστήριο του παιδιού μου. Ξέρουν ακόμη και τα δρομολόγια της οικογένειάς μου» δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας Αντώνης Αραβαντινός για την «Μαφία του Κορυδαλλού»

  «Με απειλούσαν με το φροντιστήριο του παιδιού μου. Ξέρουν ακόμη και τα δρομολόγια της οικογένειάς μου» δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας Αντώνης Αραβαντινός για την «Μαφία του Κορυδαλλού».

  Ο κ. Αραβαντινός κατήγγειλε ότι κινδύνευε τόσο η δική του ζωή, όσο και της οικογένειάς του μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος κατονόμασε τον Αλβανό κρατούμενο Κλοντιάν Λεκοτσάι ότι τον απειλούσε λέγοντας ότι «προστατεύεις τον Φλώρο εκεί που τον έχεις και δεν μπορώ να πάρω τα λεφτά μου».

  Ανέφερε επίσης ότι το 2017 δεχόταν πιέσεις από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την μετακίνηση συγκεκριμένων κρατουμένων.

  Σύμφωνα με τον ίδιο είναι πιθανό να εμπλέκονται δικηγόροι στα κυκλώματα των φυλακών. «Όσο μπορούν να κάνουν πάρτι μέσα στα κελιά δεν σταματανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk