Συνεδριάζει η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ – Παραφωνίες τέλος

Η κυρία Γεννηματά θα ζητήσει από τους βουλευτές της να αφήσουν τις ανούσιες συζητήσεις και να επικεντρωθούν στην ουσία

Την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής συγκαλεί την Πέμπτη η Φώφη Γεννηματά. Η κυρία Γεννηματά εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την εικόνα που παρουσίασε το Συνέδριο, όμως δεν κρύβει τον προβληματισμό της για τη συνέχιση της συζήτησης για τις μετεκλογικές συνεργασίες και την διαδικασία μέσω της οποίας θα αποφασιστούν. Τα όσα ακούγονται για δημοψηφίσματα και έκτακτο συνέδριο είναι χωρίς ουσία. Πώς θα γίνει συνέδριο ή δημοψήφισμα μέσα σε τρεις μέρες που θα έχει το ΚΙΝΑΛ (αν την έχει) στα χέρια του, τη διερευνητική εντολή;

Μαθαίνουμε πάντως ότι η κυρία Γεννηματά θα είναι, ως προς αυτό το θέμα, ιδιαίτερα αυστηρή στην ομιλία της. Θα τονίσει ότι για το θέμα της στρατηγικής και των συνεργασιών του κόμματος υπάρχει πλέον ομόφωνη απόφαση του συνεδρίου που λέει «ένα ναι στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα όχι στη δεξιά παλινόρθωση. Και από τη στιγμή που υπάρχει συνεδριακή απόφαση τότε στη συζήτηση μπαίνει τελεία και παύλα.

Η κυρία Γεννηματά θα ζητήσει από τους βουλευτές της να αφήσουν τις ανούσιες συζητήσεις και να επικεντρωθούν στην ουσία. Ποια είναι η ουσία; Το εκλογικό αποτέλεσμα. Και πως θα επικεντρωθούν σε αυτήν; Μα δηλώνοντας διαθεσιμότητα για τα κλιμάκια στελεχών που φτιάχνει η Χαριλάου Τρικούπη και αναμένεται να αρχίσουν εξορμήσεις σε όλη τη χώρα.

Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk