Τον νέο τους κοινό λογαριασμό στα social media «εγκαινίασαν» ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, προκαλώντας ενθουσιασμό στους φαν τους. Ο λογαριασμός άνοιξε το απόγευμα της Τρίτης και αξίζει να σημειωθεί ότι στα 5 πρώτα λεπτά μετρούσαν 10.000 followers, ενώ το πρωί της Τετάρτης έχουν φτάσει ήδη τα 2 εκατ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία έβγαλε ως έκτακτη είδηση τη ανακοίνωσή τους, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα έχουν από κοινού λογαριασμό στο Instagram, το οποίο θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το λογαριασμό που υπάρχει ήδη στο Twitter, ονόματι Kensington Palace και στο οποίο γίνονται δημοσιεύσεις για όλη την βασιλική οικογένεια.

Το πρώτο ποστ που δημοσίευσε το ζευγάρι στον νέο επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ήταν ένα κολάζ με φωτογραφίες.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ενημερώνουν πλέον τους θαυμαστές τους για όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον νέο τους επίσημο λογαριασμό σαν ζευγάρι, με το handle «sussex royal».

Πρώτη εικόνα είναι αυτή με το μονόγραμμα τους, ενώ οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από διάφορες επισκέψεις του ζεύγους από τότε που παντρεύτηκαν μέχρι και σήμερα.

Παρακάτω μπορεί να δείτε πατώντας το βέλος δεξιά τo κολάζ των φωτογραφιών