• Αναζήτηση
 • ΝΔ ρωτά για Πετσίτη : Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε στο Μαξίμου;

  Νέα ερωτήματα για τη σχέση του Μανώλη Πετσίτη με την κυβέρνηση διατυπώνει η ΝΔ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα ερωτήματα για τη σχέση του Μανώλη Πετσίτη με την κυβέρνηση μετά και το νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τον πρώην «σερβιτόρο» να βρίσκεται δίπλα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου το κρίσιμο βράδυ του δημοψηφίσματος του 2015 διατυπώνει η ΝΔ.

  «Κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος» αναφέρει ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου.

  Τα ερωτήματα που θέτουμε, προσθέτει,  πρέπει να απαντηθούν: «Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;»

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk