Μία ακόμα μεγάλη εντυπωσιακή προσθήκη αναμένεται να γίνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με την Αντζελίνα Τζολί να παρουσιάζεται σε συζητήσεις με την εταιρία.

Mία καλή γεύση για το προφίλ της διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ σε ταινίες φαντασίας, έχουμε ήδη πάρει από τον ρόλο της ως Maleficent, ενώ τις υποκριτικές της ικανότητες σε ταινίες δράσης, η Τζολί της έχει δείξει ως Λάρα Κροφτ φέρνοντας «στη ζωή» την ηρωίδα του επιτυχημένου τίτλου video game Tomb Rider, αλλά και στην ταινία Mrs and Μr Smith στο πλευρό του Μπράντ Πιτ.

Σήμερα η Αντζελίνα Τζολί, βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προγραμματισμένη ταινία η οποία θα μάς συστήσει την επόμενη γενιά υπερηρώων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

View this post on Instagram

#goals ??• @creeppuff ⠀ ⠀ #maleficent #disneyvillains

A post shared by Grim Reefer (@creeppuff) on

View this post on Instagram

Who remembers this scene from Mr. & Mrs. Smith? ??

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

View this post on Instagram

Which movie? ❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

The Eternals

Μπορεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του κορύφωση στο «Avengers: Endgame», αυτό όμως κάθε άλλο παρά σημαίνει ότι πλησιάζει στο τέλος του. Αντιθέτως, ο Κέβιν Φιγκ, ο άνθρωπος πίσω από το επιτυχημένο franchise υπερηρωικών ταινιών, δηλώνει πως το μέλλον της σειράς δεν επιφυλάσσει μόνο την επανεμφάνιση των διάσημων χαρακτήρων που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις έως τώρα ταινίες, αλλά και ταινίες που θα μάς συστήσουν νέους ήρωες.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινείται το «The Eternals», που θα σκηνοθετήσει η Κλόι Ζάο και το οποίο έχει ήδη γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον πρώτο γκέι υπερήρωα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βασισμένο στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Τζακ Κέρμπι, το «The Eternals» ακολουθεί τις περιπέτειες των παντοδύναμων και σχεδόν αθάνατων όντων γνωστών ως Eternals, και των αιώνιων αντιπάλων τους, τους Deviants.

Σύμφωνα με τον Φιγκ, η ταινία θα ακολουθεί τα πρότυπα του «Guardians of the Galaxy», στον τρόπο που θα συστήνει από το μηδέν μια νέα ομάδα ηρώων, αντί να τους εισάγει σταδιακά στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όπως έκανε με τους «Avengers».

Οι συζητήσεις με την Τζολί

Η Marvel βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου η ηθοποιός να αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, ούτε έχει γίνει γνωστό για ποιον ρόλο την προορίζει.

Ακόμα κι αν η Marvel δεν έχει ανάγκη πλέον από διασημότητες για να εξασφαλίσει την εισπρακτική επιτυχία, η παρουσία ενός σταρ του βεληνεκούς της Αντζελίνα Τζολί μόνο καλό μπορεί να κάνει στο franchise.

Tο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πολύ εντυπωσιακά, αφού ο προγραμματισμός γίνεται με κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο…