Γιατί ταξίδεψε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην Αμερική

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, βρίσκεται στην Αμερική μαζί με τον γενικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας, με σκοπό να μιλήσει στους Έλληνες ΝΒΑερς.

Γιατί ταξίδεψε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην Αμερική

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, βρίσκεται στην Αμερική μαζί με τον γενικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας, με σκοπό να μιλήσει στους Έλληνες ΝΒΑερς.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ του 2019, που θα διεξαχθεί στην Κίνα, πλησιάζει σιγά-σιγά, με την Ελλάδα με έχει ήδη «τσεκάρει» το εισιτήριο της για τη φάση των ομίλων.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, και ο γενικός διευθυντής της Εθνικής, Κώστας Κώτσης, βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην Αμερική.

Ο λόγος είναι για συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τους τέσσερις ΝΒΑερς της χώρας, για τη θέση τους στην Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες θα βρεθούν με τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Κώστα Κουφό, αλλά και με τον παίκτη των Γιούτα Τζαζ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Σε αυτές τις συναντήσεις θα τεθούν επί τάπητος ο ρόλος του κάθε παίκτη στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται να κληθούν και οι τέσσερις στην προετοιμασία της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως ο «Greek Freak» έχει μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του και βρίσκεται λίγες μέρες πριν τη «μάχη» των πλέι-οφ.

Ο Ντόρσεϊ φαίνεται πως έχει βρει τον ρόλο του στο Μέμφις και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ ο Κουφός ετοιμάζεται για την Free Agency του καλοκαιριού, καθώς αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Τέλος, ο Μήτρου-Λονγκ παλεύει για να βρει μια θέση στο ρόστερ των Γιούτα Τζαζ, μιας και μέχρι στιγμής αγωνίζεται κυρίως στη θυγατρική της ομάδας, Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, έχοντας two-way συμβόλαιο.

Συνεπώς με την επιστροφή του 53χρονου Έλληνα προπονητή, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν διάφορα θέματα ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr