Παπαδόπουλος: Εξηγήσεις από όσους είχαν στενό φίλο τον Πετσίτη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις από όσους είχαν στενό φίλο τον Πετσίτη

Να δοθούν εξηγήσεις «από εκείνους που  είχαν  στενό φίλο μέχρι τώρα τον Μανώλη Πετσίτη» ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στο Θέμα Fm τόνισε πως «αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη πρέπει να το εξετάσουμε» ενώ αναφερόμενος στον Νίκο Παππά, τόνισε πως «ο ίδιος ο υπουργός έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλλον».

Όσον αφορά στην οικονομία ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε  με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ανακοίνωση της ΤτΕ στηρίζεται στην εκτίμηση ότι πρέπει να πέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα που έχουμε υπογράψει. Είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανε, τέλος, ότι «ακόμα και σε μια ανακοίνωση που έγινε πρόωρα για δώρο το Πάσχα, ο Τσακαλώτος εκ μέρους του επιτελείου έθεσε τα πράγματα στη σωστή του βάση ότι θα κάνουμε εκείνα που δεν θα εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk