• Αναζήτηση
 • Ο Τσίπρας ξέχασε το όνομα τού «Μακεδονία» ή δεν το αρθρώνει στα Σκόπια;

  Έντονο προβληματισμό – αν μη τι άλλο- προκαλεί η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ως «αεροδρόμιο της Μίκρας». «Ξέχασε» το όνομα ή εσκεμμένα επέλεξε να μην προφέρει το όνομα «Μακεδονία»;

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έντονο προβληματισμό – αν μη τι άλλο- προκαλεί η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ως «αεροδρόμιο της Μίκρας».

  Όπως είπε ο πρωθυπουργός, ανάβοντας φωτιές, «μέσω της τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη» θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην ασφάλεια του εναέριου χώρου της γειτονικής χώρας.

  Με το ζήτημα του ονόματος της γείτονος και εν γένει της Συμφωνίας των Πρεσπών να είναι ακόμη πολύ ευαίσθητο, άμεσα ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά των χρηστών των sosial media που άρχισαν να αναρωτιούνται με νόημα εάν ο πρωθυπουργός εσκεμμένα δεν ανέφερε το όνομα του διεθνούς αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία».

  Οι σχετικές αναρτήσεις είναι ιδιαιτέρως δηκτικές.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk