• Αναζήτηση
 • ΝΔ: δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια για Πετσίτη Τσίπρας και Παππάς

  Στο ζήτημα του Μανώλη Πετσίτη, έκανε αναφορά με δήλωση του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου, υπογραμμίζοντας ότι: «οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια στην υπόθεση Πετσίτη-Αρτεμίου-Λαυρεντιάδη»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο ζήτημα του Μανώλη Πετσίτη, έκανε αναφορά με δήλωση του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου, υπογραμμίζοντας ότι: «οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια στην υπόθεση Πετσίτη-Αρτεμίου-Λαυρεντιάδη. Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αφορούν έρευνα που διεξάγουν και οι κυπριακές αρχές».

  Όπως επεσήμανε :«Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει: Γιατί μπαινόβγαινε ο κ. Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου και τι τον συνδέει με τους κ. Αρτεμίου και Λαυρεντιάδη; Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πλέον εξηγήσεις. Η κυβέρνηση μέχρι πότε θα σιωπά;».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk