• Αναζήτηση
 • Στα Σκόπια ο Τσίπρας- Με σέλφι ξεκίνησε η συνάντησή του με Ζάεφ

  Στα Σκόπια βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με 10 υπουργούς και και δεκάδες επιχειρηματίες σε μία προσπάθεια να πείσει ότι ανοίγονται επενδυτικές ευκαιρίες  στη γειτονική χώρα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στα Σκόπια βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με 10 υπουργούς και και δεκάδες επιχειρηματίες σε μία προσπάθεια να πείσει ότι ανοίγονται επενδυτικές ευκαιρίες  στη γειτονική χώρα.

  Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο η εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας της χώρας Ραντμίλα Σεκερίνσκα και ο υπουργός Οικονομίας Κρέσνικ Μπεκτέσι.

  Αμέσως μετά την υποδοχή, η ελληνική αποστολή κατευθύνθηκε στο κτίριο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας.

  Εκεί ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ υποδέχτηκε τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

  Ο κ. Ζάεφ μετά τη χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά στις κάμερες έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και τράβηξε μια σέλφι αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

  Τσίπρας: Η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο

  Ο έλληνας πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter σημείωσε λίγο πριν προσγειωθεί στα Σκόπια. «H Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από τον δρόμο που ανοίχτηκε». Λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «μια επίσκεψη ιστορικής σημασίας που βασίζεται σε ένα νέο στρατηγικό όραμα: Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία οφείλουν να είναι εταίροι και σύμμαχοι».

  Τελετή επίσημης υποδοχής της ελληνικής αποστολής στη Βόρεια Μακεδονία

  Η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από τον δρόμο που ανοίχτηκε.Τελετή επίσημης υποδοχής της ελληνικής αποστολής στη Βόρεια Μακεδονία.

  Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk