«Ένας ακόμη θάνατος, μια ακόμη απώλεια συνανθρώπου μας επειδή, ελέω του «success story» Τσίπρα, του είχαν κόψει το ρεύμα» αναφέρει σε σκληρή ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, σχετικά με το θάνατο του 38χρονου στην Κομοτηνή.

«Το ‘success story’ της κυβέρνησης Τσίπρα συνεχίζεται! Ένας ακόμη συνάνθρωπος μας, 38 ετών, χάθηκε τόσο άδικα τα ξημερώματα. Ένας ακόμη νεκρός προστέθηκε, δυστυχώς, στη μακάβρια ‘λίστα των θανάτων’ που διαρκώς μεγαλώνει διότι, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, το σπίτι του, στην Κομοτηνή, πήρε φωτιά από τα κεριά που χρησιμοποιούσε επειδή του είχαν κόψει το ρεύμα που δεν μπορούσε να αποπληρώσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΛΑΕ και συνεχίζει:

«Η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, τα τελευταία 4 χρόνια, με τις υποσχέσεις περί κοινωνικής ευαισθησίας να είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι χρησιμοποιήθηκαν για να εξαπατήσουν το εκλογικό σώμα στις τελευταίες εκλογές του ’15, εξαθλίωσε ακόμη περισσότερο το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας και δη τους ασθενέστερους οικονομικά, που έτσι και αλλιώς είχαν βάλει στη διαδικασία της ‘φτωχοποίησης’ οι πρώτες μνημονιακές κυβερνήσεις.»

» Άξιος συνεχιστής του καταστροφικού έργου τους, είναι ο σημερινός πρωθυπουργός και οι συν αυτώ. Ο λαός εξακολουθεί να μετρά καθημερινά απώλειες, οι οποίες σε αρκετές, μάλιστα, περιπτώσεις, επιφέρουν τραγικές απώλειες συνανθρώπων μας.»

«Όμως, από τη δικαιολογημένη λαϊκή οργή η κυβέρνηση – «παρωδία» του κ. Τσίπρα δεν θα γλιτώσει, όταν έρθει η ώρα της κάλπης. Ο λαός θα στείλει στον ‘απόπατο’ της ιστορίας αυτούς που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση, αυτούς που κατέστρεψαν το παρόν του και «κούρεψαν» τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο, τιμώντας όλα τα «θύματα» των υφεσιακών πολιτικών που προκάλεσαν, μεταξύ άλλων, μια διαρκώς αυξανόμενη και μακάβρια «λίστα» αδικοχαμένων συνανθρώπων μας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.