• Αναζήτηση
 • Μάτι – μαρτυρία-σοκ: Είπαν στον αδερφό μου να με αφήσει να πεθάνω

  Η κ. Κωνσταντάκη που έλαβε εξιτήριο μετά από 8 μήνες νοσηλείας αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε στο Μάτι αλλά και τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σοκάρει η μαρτυρία της 65χρονης Πηνελόπης Κωνσταντάκη η οποία νοσηλευόταν επί 8 μήνες με βαριά εγκαύματα μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

  Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του OPEN η κ. Κωνσταντάκη που έλαβε εξιτήριο μετά από 8 μήνες νοσηλείας αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε στο Μάτι αλλά και τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

  «Πήγα στην ΜΕΘ στο Θριάσιο, εκεί πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Μέρα με την ημέρα περίμεναν ότι θα τελείωνα. Τότε είπαν στον αδερφό μου να με αφήσει να πεθάνω αλλά εκείνος είπε θέλω να της δώσω και άλλη ευκαιρία και έτσι επέζησα», δήλωσε για να προσθέσει.

  «Εκανα 4 με 5 χειρουργεία, οι πόνοι ήταν αφόρητοι», περιγράφει. Συγγενής της λέει «μας έλεγαν πηγαίνετε στην Ραφήνα να βρείτε τάφο. Την είχαν τελειωμένη τη γυναίκα».

  Μιλώντας για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς  στο Μάτι ανέφερε:  «Βγήκα στο δημόσιο δρόμο και μου είπε η Πυροσβεστική »δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνη σας. Εν τω μεταξύ, είδα έναν νεκρό πεσμένο δίπλα μου. Εκείνη την ώρα, περνούσε ένας γείτονας και με πήγε στη Ραφήνα, ήμουν σε κακό χάλι και με άφησε σε μια καφετέρια.  Περίμενα μια ώρα παραλίγο να λιποθυμήσω. Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα γιατί όλα τα ασθενοφόρα είχαν πάει όλα στο λιμάνι».

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk