Βόλος: Αυγά σε συγκέντρωση υπέρ του Κουφοντίνα

Περνώντας έξω από το εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου και έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία και τους τοίχους του κτιρίου

Φορώντας μαύρα ρούχα, μέλη αναρχικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν γύρω στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο με αίτημα την «άμεση χορήγηση άδειας» στο μέλος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.gr, οι διαδηλωτές, περίπου 250 άτομα, κρέμασαν πανό με συνθήματα στα κάγκελα του Δικαστικού Μεγάρου. Λίγα λεπτά μετά τις 6 ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της πόλης του Βόλου.

Δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί από νωρίς στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου για την αποφυγή επεισοδίων, ενώ από το πρωί είχαν τοποθετηθεί πλαστικές κορδέλες για την αποτροπή της στάθμευσης στις οδούς γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο και την πλατεία Ελευθερίας.

(Πηγή: ethessalia.gr)

Με ανάρτησή τους στον ιστότοπο athens.indymedia, οι αναρχικές οργανώσεις κατήγγειλαν «εκτεταμένη προβοκάτσια του Δήμου και της αστυνομίας, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και να τους κρατήσουν μακριά από τη συγκέντρωση».

Περνώντας, μάλιστα, έξω από το εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου στην οδό Ιάσονος, πέταξαν αυγά και έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία και τους τοίχους του κτιρίου.

Δείτε επίσης
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk