Συνέδριο ΚΙΝΑΛ – Γεννηματά: Εμείς είμαστε η δημοκρατική παράταξη

Συνέδριο συσπείρωσης και ανανέωσης δυναμικής για το Κίνημα Αλλαγής με στόχο το – καθοριστικό για το μέλλον­ – διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Με σύνθημα «το ΠαΣοΚ έρχεται από μακριά και θα πάει πολύ μακριά» διεξάγεται το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο ΣΕΦ με στόχο να ενοποιήσει οργανωτικά το κόμμα εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων.

Ουσιαστικά, σηματοδοτεί την αφετηρία της πορείας προς τις ευρωεκλογές και προς τις εθνικές εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον του κεντροαριστερού σχηματισμού. Γι’ αυτό το βάρος δόθηκε στο πολιτικό μήνυμα που θα μεταδώσει το συνέδριο, το οποίο ρίχνει την αυλαία του με τους πολιτικούς συμβολισμούς που θα ήθελε η Φώφη Γεννηματά.

Το μεσημέρι της Κυριακής οι περίπου 4.000 σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου και μια ταινία-αφιέρωμα στη ζωή του. Επί της ουσίας θα παρακολουθήσουν τη διαδρομή της δημοκρατικής παράταξης και τα γεγονότα που οδήγησαν στην κυριαρχία του ΠαΣοΚ στο μεταπολιτευτικό σκηνικό.

Το Βήμα της Κυριακής αναλύει:

Ποιο το μήνυμα που θέλει να περάσει η Φώφη Γεννηματά

Η παρουσία του υποψηφίου των Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς στο συνέδριο και η σημασία της

Το στοίχημα των ευρωεκλογών

Τι δείχνουν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Χόνδρου στο «Βήμα της Κυριακής»

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk