«Ύπουλος» αποδείχθηκε ο τραυματισμός που είχε υποστεί ο Λιονέλ Μέσι στο φιλικό της Εθνικής Αργεντινής με τη Βενεζουέλα. Ο 31χρονος αποχώρησε με ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Οι συναγερμοί πάντως κόπασαν μετά την χθεσινή προπόνηση του μικρού μάγου σε κανονικούς ρυθμούς, όμως μια επιπλοκή στην κατάστασή του κρατάει επιφυλακτικούς τους «μπλαουγκράνα».

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Sport, η Μπαρτσελόνα θα κάνει ειδική διαχείριση στον Αργεντινό προκειμένου να μην χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο. Όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μέσι ίσως χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, όμως στο σύλλογο θα κάνουν ότι χρειαστεί για να το αποφύγουν.

Όπως τονίζεται, τα επερχόμενα ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League καθιστούν απαγορευτικό το χειρουργείο για την περίπτωση του 31χρονου, ενώ αντίθετα προτιμήθηκε να λάβει ειδική διαχείριση προκειμένου να επανέλθει στο 100%.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δει από τον πάγκο τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ώστε να προφυλαχθεί και να καταφέρει να αναρρώσει πλήρως ενόψει της δύσκολης συνέχειας.