Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 22χρονης Αρετής, φοιτήτριας Ψυχολογίας από τον Πύργο, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω, με όλα τα ηλεκτρονικά αποτυπώματά της σβησμένα σε όλες της τις συσκευές.

Η υπόθεση περιπλέκεται, αφού φέρονται να εμπλέκονται και σατανιστές, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών, σύμφωνα με τις οποίες η φοιτήτρια είχε δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Μπορεί η αστυνομία να έκλεισε τον φάκελο με την ένδειξη «αυτοκτονία», καθώς στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα για τους λόγους της αυτοκτονίας. Όμως το σημείωμα αμφισβητήθηκε από τους γονείς της κοπέλας κάνοντας αναφορά για το περιεχόμενο του σημειώματος πως ήταν προϊόν υπαγόρευσης και όχι της βούλησης της 22χρονης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η οικογένεια της κοπέλας κατέθεσε μήνυση κατ’αγνώστων για ανθρωποκτονία, έχοντας υποψίες ότι δεν πρόκειται περί αυτοκτονίας.

Μάλιστα, η οικογένειά της θεωρεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία η οποία σχετίζεται με τον σατανισμό, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διερευνάται εάν η 22χρονη είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στη διάρκεια κάποια σατανιστικής τελετής.

Οι γονείς και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας θέτουν ερωτήματα και για τον τρόπο της φερόμενης αυτοκτονίας, αφού η κοπέλα βρέθηκε με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της. Επίσης αναρωτιούνται γιατί να μπει στη διαδικασία να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη και δεν έκλεισε απλά τις συσκευές ή ακόμα και αν το έκανε και τα διέγραψε όλα γιατί άφησε τις συσκευές της ανοιχτές;

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε ωστόσο ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας κάνουν «φύλλο και φτερό» την ζωή της 22χρονης σπουδάστριας αφού στη μήνυση που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο.

Μάλιστα στον άμεσο κοινωνικό περίγυρο της 22χρονης κοπέλας από την Βαρβασαινα Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονταν και πρόσωπα που «φλέρταραν» με τον σατανισμό και έτσι εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να έγινε απόπειρα κάποιου είδους μύησης.

Τι λέει ο πατέρας της 22χρονης

«Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 22χρονης.

«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη» συνέχισε, μιλώντας στην κάμερα του OPEN.

Στην ερώτηση αν σατανιστές έμπλεξαν την κόρη του, εκείνος απάντησε ότι πάντα γίνονται επιλογές και δεν παίρνουν τυχαία άτομα.

Το χρονικό…

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της νεαρής κοπέλας, με καταγωγή από την Βαρβάσαινα του δήμου Πύργου, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της δια τηλεφώνου το βράδυ της Πέμπτης και δεν τα κατάφεραν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της, έστειλαν έναν οικογενειακό τους φίλο στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω προκειμένου να διαπιστώσει εάν η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της

Ωστόσο και πάλι δεν υπήρξε κάποιο σημάδι της 22χρονης και η αγωνία των γονιών μεγάλωσε και απελπισμένοι όπως ήταν ειδοποίησαν την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού τους, παίρνοντας ταυτόχρονα απόφαση πως το Σάββατο θα ανέβουν στην Αθήνα.

Όταν οι γονείς της κοπέλας, έφτασαν στο διαμέρισμά της ειδοποίησαν έναν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού της.

Όταν την άνοιξαν ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα, να αντικρίσουν την κόρη τους νεκρή.