Αναθερμαίνει ο Παύλος Πολάκης την κόντρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα εγκαλώντας τον ότι δεν τον έχει καλέσει να του προσκομίσει στοιχεία για τα δάνεια των πολιτικών.

Με δηλώσεις τους στις κάμερες στην Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε ότι «γεννώνται ερωτήματα για τον κ. Στουρνάρα που έτρεξε να ελέγξει το δικό μου νόμιμο δάνειο απλά και μόνο για να με σπιλώσει και το δεξί του χέρι, που είναι ο κ. Πάσχος και τον εκπροσώπησε στην εξεταστική της Βουλής για όλα αυτά που έκανε δεν πήρε χαμπάρι».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ντρέπεται να μην τον έχει απολύσει, να μην με έχει καλέσει να τους πάω εγώ στοιχεία για πολιτικούς που δεν αποπληρώνουν τα δάνεια τους; Δεν ντρέπεται ο Στουρνάρας να είναι διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος; Ευαισθησία έχει μόνο απέναντι στους αντιπάλους του;».

Οι δηλώσεις Πολάκη έγιναν με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Πάσχα, επιθεωρητή εποπτευόμενων εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος που όπως ανέφερε, έχει πάρει δάνεια 800.000 ευρώ και δεν έχει αποπληρώσει. Ενώ επιτέθηκε στον κ. Στουρνάρα και με αφορμή την ρύθμιση για την πρώτη κατοικία λέγοντας ότι ο διοικητής της ΤτΕ «πάλεψε να μην γίνει».

«Το Πάσχα της διαπλοκής και του γλεντάμε έχει τελειώσει», ανέφερε ο κ. Πολάκης