Τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρίες στη Βούλα επισκέφθηκε με αφορμή την 25η Μαρτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Χαρόπουλος τομεάρχης πρόνοιας και αναπηρίας στο Ποτάμι.

Τον  επικεφαλής του Ποταμιού υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής κυρία Σοφία Κωνσταντέλλια η οποία τον ενημέρωσε τόσο για τις ανάγκες των παιδιών όσο και για τα σχέδια της αποϊδρυματοποίησης. Η αποϊδρυματοποίηση που προωθείτε από τη διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Α. αφορά τα 75 άτομα – παιδιά και νέους – που ζουν στη Βούλα, αλλά και τα παιδιά και τους ενήλικες σε όλες τις μονάδες του Κέντρου καθώς και τα 20 άτομα που ζουν ήδη στις δομές αποϊδρυματοποίησης της Βούλας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψή τους μοίρασαν ελληνικές σημαίες και βιβλία στα παιδιά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε και με κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλεύτριες, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν πολύχρονη προσφορά στο Κέντρο . Ο επικεφαλής του Ποταμιού, τους συνεχάρη για την αφοσίωση τους σε ένα δύσκολο έργο και την συνεχή φροντίδα που δείχνουν στα παιδιά και τους νέους.