• Αναζήτηση
 • Προσαγωγές στην παρέλαση στο Σύνταγμα – Φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία

  Στην απομάκρυνση πολιτών που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος για τη μαθητική παρέλαση επειδή φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις

  Στην απομάκρυνση πολιτών που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος για τη μαθητική παρέλαση επειδή φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση, ορισμένοι πολίτες θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η κυβέρνηση. Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχει ο φόβος ότι σήμερα στη μαθητική παρέλαση και αύριο στην στρατιωτική θα υπάρξουν αρκετοί πολίτες που θα διαμαρτυρηθούν για το Μακεδονικό.

  Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους πολίτες από την πλατεία Συντάγματος προς την οδό Ερμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα επειδή αρνήθηκαν έλεγχο των στοιχείων τους από τις αρχές.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk