Σκάνδαλο ΔΕΠΑ: Delivery boy Μαξίμου και Λαυρεντιάδη ο Πετσίτης

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις επισκέψεις του στη ΔΕΠΑ, ενώ η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν – Αιφνιδιαστικές αλλαγές από Ζαΐρη σε πρόσωπα που χειρίζονται εκκρεμείς υποθέσεις

«Υγειονομική ζώνη» γύρω από το σκάνδαλο ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη επιχειρείται να στηθεί τις τελευταίες ημέρες, ώστε η διερεύνηση των ευθυνών να μην αγγίξει τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι απολήξεις της υπόθεσης φθάνουν ως το Μέγαρο Μαξίμου και γι’ αυτό πολλές σκέψεις μπορούν να γεννηθούν σχετικά με τη σπουδή αρμόδιων παραγόντων να απαλείψουν πτυχές του σκανδάλου, το οποίο ήδη διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Η ELFE προσπαθεί και πάλι, όπως έκανε στο παρελθόν, με αλλεπάλληλες αιτήσεις προσωρινής διαταγής και ασφαλιστικών μέτρων να ανατρέψει την πρόσφατη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τους όρους πληρωμής του φυσικού αερίου.

Παράλληλα, το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος θα χρειαστεί σύντομα να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της λιπασματοβιομηχανίας.

Το Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει:

Οι οργανωτικές αλλαγές από την Αννα Ζαϊρη (πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες)

Ερωτήματα για τη συγκυρία και την σκοπιμότητα των αλλαγών

Τα νέα στοιχεία για τα σούρτα φέρτα του Μανώλη Πετσίτη στη ΔΕΠΑ

Οι επισκέψεις που καταγράφηκαν

Η… σκιώδης CENTROFARO

Το άλλοθι που έψαχναν προκαταβολικά για τις αποκαλύψεις

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ των Δήμητρα Κρουστάλλη και Βασίλη Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk