• Αναζήτηση
 • Καταγγελία ΛΑ.Ε για συλλήψεις στελεχών της στο Σύνταγμα

  Τη σύλληψη στελεχών της Λαϊκής Ενότητας στην πλατεία Συντάγματος λίγο πριν την μαθητική παρέλαση, καταγγέλλει η ΛΑ.Ε και επιτίθεται στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προκλητικές ενέργειες

  Τη σύλληψη στελεχών της Λαϊκής Ενότητας στην πλατεία Συντάγματος λίγο πριν την μαθητική παρέλαση, καταγγέλλει η ΛΑ.Ε και επιτίθεται στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προκλητικές ενέργειες.

  «Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει τον νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης, με βάση τον οποίο τα ΜΑΤ προέβησαν σε προληπτικές προσαγωγές-συλλήψεις των διαδηλωτών της «Επανεκκίνησης» που μοίραζαν φυλλάδια στο Σύνταγμα, 150 μέτρα μακριά από τη μαθητική διαδήλωση και προέβησαν συγκεκριμένα στην αναίτια σύλληψη του Παναγιώτη Μαντά, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) και του ΔΗΚΚΙ και του αγωνιστή Γιώργου Σταθόπουλου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ)» αναφέρει η ΛΑ.Ε.

  Είχε προηγηθεί, προσθέτουν, προσπάθεια ελέγχου των προκηρύξεων και απαγόρευσης στον Παναγιώτη Μαντά να μεταβεί στο χώρο του Συντάγματος.

  «Η σύλληψη των δύο αγωνιστών αποτελεί άλλη μία προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση και διαμαρτυρία των πολιτών ακόμα και με προληπτικές προσαγωγές. Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει τις συλλήψεις και ζητά την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών».

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk