ΝΔ προς Μαξίμου : «Όσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο, τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο»

Με έντονη… ποιητική διάθεση απαντά η ΝΔ στο Μαξίμου, που προέβλεψε ότι «μετά τις ευρωεκλογές μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί». «Για της Μυρσίνης την ποδιά, τους έπιασε πια απελπισιά» απαντά η ΝΔ και προειδοποιεί τους κυβερνώντες «ότι πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Με έντονη… ποιητική διάθεση απαντά στο Μαξίμου, που προέβλεψε ότι «μετά τις ευρωεκλογές μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί». «Για της Μυρσίνης την ποδιά, τους έπιασε πια απελπισιά» απαντά η ΝΔ και προειδοποιεί τους κυβερνώντες «ότι πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Ειδικότερα πηγές της ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρουν:

«Για της Μυρσίνης την ποδιά,

Τους έπιασε πια απελπισιά.

Οσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο,

Τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Η ανακοίνωση Μαξίμου

Προηγουμένως το Μαξίμου, εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ για τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις εκλογές, ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας… Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική