Ξεσαλώνει το Twitter με τη Μυρσίνη Λοϊζου – Φαρμακερά post

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ακολουθία των σχολίων, αφού στην αρχή κυριάρχησε η οργή και η απογοήτευση, τα οποία με τη σειρά τους έδωσαν τη θέση τους στο χιούμορ, αφού είναι ίσως το μόνο όπλο που μας έχει απομείνει από την καθημερινή παράνοια που βιώνουμε

Τα κατάφερε και πάλι η κυβέρνηση! Μετά από λίγες ημέρες «αποχής» επέστρεψε ξανά στην πρώτη θέση των trends της ελληνικής Twitterόσφαιρας, με τη Μυρσίνη Λοϊζου να κερδίζει… την καρδιά των χρηστών, οι οποίοι έδειξαν να «συγκινούνται» από τις αποκαλύψεις ότι καταδικάστηκε το 2017 σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή, επειδή εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ακολουθία των σχολίων, αφού στην αρχή κυριάρχησε η οργή και η απογοήτευση, τα οποία με τη σειρά τους έδωσαν τη θέση τους στο χιούμορ, αφού είναι ίσως το μόνο όπλο που μας έχει απομείνει από την καθημερινή παράνοια που βιώνουμε.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναρωτιούνται ποια είναι η θέση του Αλέξη Τσίπρα και αν ο πρωθυπουργός γνώριζε το παρελθόν της Μυρσίνης Λοϊζου πριν αποφασίσει να την εντάξει στο ευρωψηφοσέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk