Τσιρώνης: Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο

«Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο» ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές τηλεοπτικής εκπομπής

ÓõíÝíôåõîç Ôýðïõ ìå èÝìá ôïí íÝï Íüìï ãéá ôá äåóðïæüìåíá êáé ôá áäÝóðïôá æþá óõíôñïöéÜò ðïõ ðñüêåéôáé íá âãåé óå äçìüóéá äéáâïýëåõóç, áðü ôïí Õðïõñãü ÁãñïôéêÞò ÁíÜðôõîçò êáé Ôñïößìùí, ÂáããÝëç Áðïóôüëïõ êáé ôïí áí. Õðïõñãü ÁãñïôéêÞò ÁíÜðôõîçò êáé Ôñïößìùí, ÃéÜííç Ôóéñþíçò, ôçí ÐÝìðôç 22 Ìáñôßïõ 2018. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Εχουν… ξεφύγει ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον τα όσα λένε είναι άκρως προκλητικά. Μετά τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για τη Μακεδονία που ήταν ξακουστή στα… Σκόπια και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γ. Κατρούγκαλου περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους, ήρθε ο Γιώργος Τσιρώνης να το… τερματίσει.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, άφησε άφωνους τους παρουσιαστές: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο τι να κάνουμε τώρα. Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».

Και συνέχισε: «Κοιτάξτε τον χάρτη. Το Καστελόριζο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου… Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. Επειδή υπηρέτησα στο ναυτικό σας το λέω. Δείτε έναν χάρτη. Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk