Ζάππειο Μέγαρο : Δεν έχουμε καμία εμπλοκή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για την πραγματοποίηση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στον χώρο του Ζαππείου, το ΔΣ του Μεγάρου επιχειρεί να διαχωρίσει τη θέση του τονίζοντας ότι η εκδήλωση θα γίνει στην Αίγλη, την οποία εκμεταλλεύεται ιδιώτης, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη των αποφάσεων του

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για την πραγματοποίηση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στον χώρο του Ζαππείου, το ΔΣ του Μεγάρου επιχειρεί να διαχωρίσει τη θέση του τονίζοντας ότι η εκδήλωση θα γίνει στην Αίγλη, την οποία εκμεταλλεύεται ιδιώτης, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη των αποφάσεων του.

Η Διοίκηση του Ζαππείου Μεγάρου «δεν έχει ουδεμία εμπλοκή ή προγενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην «Αίγλη» με ευθύνη του ιδιώτη που την εκμεταλλεύεται» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Ζαππείου Μεγάρου

«Με αφορμή σχόλια και δημοσιεύματα περί παραχώρησης της «Αίγλης» του Ζαππείου Μεγάρου στη Χρυσή Αυγή για την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της», το ΔΣ του Ζαππείου δηλώνει «κατηγορηματικά ότι η παρουσίαση δεν θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Ζαππείου Μεγάρου αλλά στην «Αίγλη»».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της προέδρου και των μελών του ΔΣ του Ζαππείου «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εγκαταστάσεις της «Αίγλης» που εκμεταλλεύεται ιδιώτης».

Τέλος, τονίζεται ότι «Η Διοίκηση του Ζαππείου Μεγάρου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή ή προγενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην «Αίγλη» με ευθύνη του ιδιώτη που την εκμεταλλεύεται».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk