Το Κίνημα Αλλαγής είναι «έτοιμο να αλλάξει τη μιζέρια και την απαισιοδοξία η οποία υπάρχει πάνω από τη χώρα τα τελευταία 4 χρόνια», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Πάυλος Χρηστίδης

«Θεωρούμε ότι η επόμενη μέρα δεν μπορεί να εκφράζεται ούτε από τη συντήρηση του κ. Τσίπρα, ούτε από τη συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης επισημαίνοντας ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ταυτίζονται ακόμα και στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής διεκδικούν να είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων». Σημείωσε ότι το κόμμα του έχει διαμορφωμένο πλαίσιο το οποίο θα παρουσιαστεί στο συνέδριο της επόμενης εβδομάδας. «Θα είμαστε όλοι μαζί απέναντι στο ρεσάλτο και τις πολιτικές εξαγορές που επιχειρεί ο κ. Τσίπρας», σημείωσε.

Μιλώντας για τον τομέα της υγείας ο εκπρόσωπος Τυπου του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «τα ζητήματα που αφορούν την υγεία είναι πολύ σημαντικά για να τα διαχειρίζεται ο κ. Πολάκης με την ντουντούκα του».

«Η γραφικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα απασχολεί το σοβαρά το κόμμα του, αλλά «όλους τους πολίτες οι οποίοι μας παρακολουθούν και ξέρουν ότι σήμερα πηγαίνουν σε ένα νοσοκομείο και δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους».

«Υπάρχουν νοσηλευτές και γιατροί που δουλεύουν 30-35 ώρες συνεχόμενα υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν καλύτερης συμπεριφοράς, μεγαλύτερης προσοχής και σεβασμού, από αυτή την οποία δείχνει το υπουργείο Υγείας και η ηγεσία του τα τελευταία 4 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε «Η κυβέρνηση αυτή έχει δείξει τα δείγματα του ήθους της είτε με τη ντουντούκα του κ. Πολάκη είτε οι φωτογραφικές τροπολογίες για την κ. Κουντουρά και τον κ. Δανέλλη. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι ο κ. Τσίπρας ήρθε λέγοντας ότι εγώ είμαι “το διαφορετικό” και αυτό το διαφορετικό αποδείχθηκε το πιο σάπιο από όλα».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ