Να υποβαθμίσει τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του αλλά και κατά των κυβερνητικών στελεχών για τη Συμφωνία των Πρεσπών επιχειρεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς παρά τα γιουχαΐσματα που δέχθηκε στη Βέροια,  ερωτηθείς από την ΕΡΤ τόνισε ότι έγινε μία πολύ καλή εκδήλωση. «Και στη Βέροια είχαμε και τις περιοδείες μας, και τις συγκεντρώσεις μας. Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό. Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20 – 30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα «Αλήτες, προδότες πολιτικοί». Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα». σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αγνοώντας προφανώς όλες τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η πλειοψηφία του κόσμου τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημείωσε πως «ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η Συμφωνία δείχνει μια νέα δυναμική στο τι συμβαίνει στη χώρα συνολικά για τη γειτονιά της».