Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Βέροια ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός βρέθηκε στην πόλη της Μακεδονίας για να πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας», στον Πολυχώρο «Ελιά».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ωστόσο, στο σημείο βρέθηκαν πολίτες που τον αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο υπουργός είχε ακυώσει την επίσκεψή του στη Βέροια, μετά τη χτεσινή ψυχρολουσία που γνώρισε στο Κιλκίς, όπου τον αποδέχτηκαν με ύβρεις.

Σε εκδήλωση στην οποία ήταν ομιλητής, ομάδα πολιτών που συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο της εκδήλωσης επιδόθηκε σε γιουχαϊσματα, αποδοκιμασίες και ύβρεις  σε βάρος του Νίκου Παππά με αφορμή την ψήφιση της συμφωνίας.

«Προδώσατε τη Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Για σήμερα, είχε γίνει γνωστό ότι είχε αποφασίσει να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του και να αναχωρήσει εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.