Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, με τις Αρχές να διαπραγματεύονται με έναν άνδρα που έχει ταμπουρωθεί σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Κρόιντον και απειλεί πως θα σκοτώσει κόσμο.

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή έπειτα από αναφορές πως ένας άνδρας παρενοχλούσε κόσμο και απειλούσε να τους σκοτώσει.

Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις της αστυνομίας με τον δράστη.

Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει γνωστά και το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό, σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμους στην περιοχή, περίπου στις 9:00 τοπική ώρα. Ένοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν ένα κόκκινο αυτοκίνητο στο οποίο έχει καταφύγει το συγκεκριμένο άτομο.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 8:32 π.μ. την Τρίτη, 19 Μαρτίου, από έναν άντρα που δήλωσε ότι θα σκότωνε ανθρώπους. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Pagehurst, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Addiscombe, στο Addiscombe. Στην περιοχή, εντοπίστηκε ένας άντρας σε αυτοκίνητο και όταν τον προσέγγισαν ισχυρίστηκε ότι είχε όπλο. Ένοπλοι αστυνομικοί υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου και το πυροσβεστικό σώμα του Λονδίνου βρίσκονται στο σημείο. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να επιλύσουν ειρηνικά την κατάσταση», ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Embedded video

Daniel Goddard@DGods_

@ addiscombe, croydon

See Daniel Goddard’s other Tweets