• Αναζήτηση
 • Aμερικανικό Β-52 και ελληνικά F-16 συνεργάστηκαν σε πτήση στο Αιγαίο

  Ενα αμερικανικό Β-52 υποηχητικό στρατηγικό βομβαρδιστικό (με μέγιστη ταχύτητα 1.046 χλμ την ώρα) πέταξε στο Αιγαίο και στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, φθάνοντας μέχρι Κύπρο και σε πολλές φάσεις της πτήσης του, είχε συνεργασία με ελληνικά F-16

  Ενα αμερικανικό Β-52 υποηχητικό στρατηγικό βομβαρδιστικό (με μέγιστη ταχύτητα 1.046 χλμ την ώρα)  πέταξε στο Αιγαίο και στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, φθάνοντας μέχρι Κύπρο και σε πολλές φάσεις της πτήσης του, είχε συνεργασία με ελληνικά F-16.

  Η πτήση αυτή του αμερικανικού «ιπτάμενου φρουρίου», όπως το ονομάζουν οι Αμερικανοί, γίνεται την ώρα που όλα είναι έτοιμα για την τετραμερή στο Ισραήλ ανάμεσα στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Κύπρο και τις ΗΠΑ. Με κύριο θέμα τους αγωγούς. Αποτελεί  επίσης και μια προειδοποίηση προς την Αγκυρα για τις προκλήσεις της στην ΑΟΖ Κύπρου, καθώς και αμερικανική επίδειξη ισχύος στην νοτιοανατολική Μεσόγειο.

  Πέραν όμως του αμερικανικού βομβαρδιστικού, κατέπλευσε τις προάλλες στη Σούδα και ένα αμερικανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο.

  Ολες αυτές οι κινήσεις φαίνεται πως εκνεύρισαν την Αγκυρα η οποία εξέδωσε ΝΑVTEX με την οποία δεσμεύει για τις 22 Μαρτίου τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου- Ικαρίας και Σάμου.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk