Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης μίλησε για τα επεσόδια στο ΟΑΚΑ και την διακοπή της αναμέτρησης, επισημαίνοντας πως υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί.

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, παρόλα αυτά θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός. Όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και πας να ξαναβγεις είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε την ανωτερότητά μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τα ντέρμπι είναι για να τα ευχαριστιέται ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Είμαστε λυπημένοι, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα, αλλά δεν ήταν δυνατό.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μπήκαν μέσα στο γήπεδο και κυνήγαγαν τους παίκτες, τους παράγοντες μας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Υπήρχαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο και μετά το γκολ μπήκαν μέσα. Θέλαμε να συνεχίσουμε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς, αλλά δεν γινόταν».