Γεννηματά: Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα των πολιτών

«Υπάρχει ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης», τόνισε από τα Γρεβενά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Tην αισιοδοξία της για εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε από τα Γρεβενά η Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και φίλους του Κινήματος.

«Και κάθε μέρα ανταποκρίνονται και περισσότεροι. Κάθε πόλη είναι και μια απάντηση. Κάθε εκδήλωσή μας είναι και ένα μήνυμα. Υπάρχει ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης», τόνισε η κ. Γεννηματά.

«Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν. Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους, τις προσδοκίες τους και την εμπιστοσύνη τους, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας», είπε.

Η κ. Γεννηματά απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής, ενώ επέκρινε έντονα «τη παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα». «Γι΄ αυτό και το μεγάλο δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», επανέλαβε.

«Οι θυσίες του Ελλήνων πολιτών μετά από 10 χρόνια πρέπει και μπορούν επιτέλους να δικαιωθούν. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, το σχέδιο Ελλάδα, για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με αυτό το σχέδιο που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και υπογραφής, μπορούμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, τα μνημόνια, τα αδιέξοδα», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk