• Αναζήτηση
 • Royal Over-Seas League: Το κρησφύγετο των bons vivants και των φιλόμουσων

  Η privé «φωλιά» των φανατικών φίλων του μελοδράματος στο Λονδίνο ξεχωρίζει για το διεθνές φιλανθρωπικό της έργο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στα κομψά σαλόνια της συγκεντρώνονται οι λάτρεις της όπερας για να συζητήσουν για παραστάσεις, ηχογραφήσεις, κορόνες και τρίλιες, για πριμαντόνες και μαέστρους.

  Είναι άνθρωποι ευκατάστατοι και κοσμοπολίτες, που γνωρίζουν προσωπικά τους σημαντικότερους σταρ τους είδους και που ταξιδεύουν στα μεγάλα θέατρα, από τη Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης έως το Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης και από τη Βασιλική Οπερα του Λονδίνου έως τη Σκάλα του Μιλάνου και την Οπερα της Βιέννης, για να παρακολουθήσουν τις πρεμιέρες και τα γκαλά τους.

  Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος μας ξεναγεί στους αριστοκρατικούς και φινετσάτους χώρους της Royal Over-Seas League (ROSL) η οποία κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσά στα ουκ ολίγα private clubs του Λονδίνου (έχει ιστορία η πόλη στον θεσμό, με κορυφαία τα Annabel’s, The Arts Club και George) και για έναν άλλο λόγο: Για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του, που δεν περιορίζεται στην Ευρώπη.

  Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»

  BHMAgazino
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk