• Αναζήτηση
 • Παιχνίδι με τη φωτιά στον βωμό της κάλπης

  Δέκα μέρες πριν από το κρίσιμο EwG της 25ης Μαρτίου, κυβέρνηση και δανειστές εξακολουθούν να μην έχουν συμφωνήσει και το ενδεχόμενο μονομερούς ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επικίνδυνα παιχνίδια με τις αντοχές του τραπεζικού συστήματος αλλά και της ίδιας της οικονομίας συνεχίζει να παίζει η κυβέρνηση, στους κόλπους της οποίας ορισμένα στελέχη φέρονται να φλερτάρουν με την ιδέα της μονομερούς ενέργειας όσον αφορά το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.

  Μετά την απώλεια του ορόσημου της 11ης Μαρτίου, όταν το Eurogroup αποφάνθηκε πως περιμένει την υλοποίηση όλων των προαπαιτουμένων πριν ξανασυζητήσει για το ενδεχόμενο εκταμίευσης της δόσης του 1 δισ. ευρώ, οι προθεσμίες έχουν αρχίσει ήδη να πιέζουν και για το νέο ορόσημο. Δέκα μέρες πριν από το κρίσιμο EwG της 25ης Μαρτίου, κυβέρνηση και δανειστές εξακολουθούν να μην έχουν συμφωνήσει για τις διατάξεις νόμου οι οποίες θα έρθουν να διαδεχθούν τον νόμο Κατσέλη και το ενδεχόμενο μονομερούς ενέργειας, παρότι δεν θεωρείται αυξημένων πιθανοτήτων, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Συναρτάται ευθέως από πηγές κοντά στη διαδικασία, με τον ορίζοντα των εκλογών.

  -Τι αναφέρουν τραπεζικές πηγές;

  -Ποίες οι «τρύπες» από τις οποίες οι κακοπληρωτές κερδίζουν κούρεμα δανείων;

  -Τι θα συζητηθεί στα Euro Working Group της 25ης Μαρτίου

  Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου

  Παιχνίδι με τη φωτιά στον βωμό της κάλπης

   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk