• Αναζήτηση
 • Νέα κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Νέας Δημοκρατίας

  Με φόντο και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στα στα social media

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων για αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος, σύμφωνα με τα άρθρα 110 του Συντάγματος και 119 του Κανονισμού της Βουλής (δεύτερη ψηφοφορία), Αθήνα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

  Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Νέας Δημοκρατίας με φόντο και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στα στα social media.

  «Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Γνωρίζει και θυμάται ότι το σχέδιο της ΝΔ είναι η διάλυση της δημόσιας υγείας, οι απολύσεις σε ζωτικούς τομείς του δημοσίου, όσα θεωρούν “πηγή σπατάλης”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter και πρόσθεσε: «Τα κοινωνικά αγαθά δηλαδή που αφορούν το τμήμα της κοινωνίας που είναι ξένο στον κ.Μητσοτάκη»

  Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι  «από την τελευταία ομιλία και τα tweets του κ. Τσίπρα πληροφορηθήκαμε το νέο οικονομικό πείραμα που οραματίζεται για την Ελλάδα μετά την οικτρή αποτυχία του προηγούμενου ιδανικού μοντέλου του, από τον αγαπημένο του Μαδούρο στη Βενεζουέλα».

  «Ο κ. Τσίπρας έχοντας αποτύχει παταγωδώς να οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική ανάκαμψη, ανακάλυψε τώρα τη λεγόμενη «αποανάπτυξη» ή σε πιο κατανοητά ελληνικά, υπανάπτυξη», υπογράμμισε η Πειραιώς.

  Σχολιάζοντας αναφορά του πρωθυπουργού η ΝΔ σημείωσε ότι «ο κωδικός της νέας θεωρίας Tσίπρα που θυμίζει τον «λιτό βίο» του Γιάνη Βαρουφάκη, έχει τον τίτλο «ολιγαρκής αφθονία»», επισημαίνοντας πως «την υποστηρίζει ο περιθωριακός οικονομοφιλόσοφος Σερζ Λατούς και έχει ως πρότυπο τη Βολιβία και τον «λιτό βίο» του πρωθυπουργού της Έβο Μοράλες».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk