• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Αδιαφορεί για τα προβλήματα των ασφαλισμένων το υπ. Εργασίας

  Νέο λάθος, αυτή τη φορά στα ειδοποιητήρια του ΕΤΕΑΕΠ, καταλογίζει στο υπουργείο Εργασίας ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέο λάθος στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολούμενων καταλογίζει στο υπουργείο Εργασίας ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης.

  «Αυτή τη φορά το λάθος εντοπίζεται στα ειδοποιητήρια του ΕΤΕΑΕΠ, τα οποία αναρτήθηκαν με καθυστέρηση δύο και πλέον ετών», τονίζει ο κ. Βρούτσης και εξηγεί: «Δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί κ.α.), οι οποίοι εκτός από αυτοαπασχολούμενοι, έχουν και έμμισθη δραστηριότητα, εμφανίζονται να οφείλουν εισφορές -και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2017- για την επικουρική τους ασφάλιση και το εφάπαξ, παρ’ όλο που οι οφειλόμενες εισφορές τους έχουν παρακρατηθεί και καταβληθεί ήδη από τον μισθό τους».

  Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί το υπουργείο Εργασίας για ανικανότητα και έλλειψη σεβασμού προς τους ασφαλισμένους, οι οποίοι – όπως ανέφερε- ταλαιπωρούνται αδίκως.

  «Οδηγούν σε λανθασμένα εκκαθαριστικά, ενώ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, σε απόλυτη σύγχυση, αδιαφορεί για τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε», καταλήγει.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk