• Αναζήτηση
 • Αριες και haute couture : Οι πριμαντόνες του 21ου αιώνα

  Τι κάνουν οι ντίβες της όπερας όταν δεν ερμηνεύουν εμβληματικούς ρόλους στα κορυφαία θέατρα του κόσμου;

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπάρχουν πρωταγωνίστριες του λυρικού θεάτρου που αποφεύγουν να πλασάρονται ως εργαζόμενα κορίτσια, ως μητέρες που ετοιμάζουν καθημερινά το φαγητό των παιδιών τους, ως οι γυναίκες της διπλανής πόρτας.

  Είναι αυτές που συντηρούν τον μύθο της πριμαντόνας, τον δικό τους μύθο, κυρίως με τη βοήθεια των social media.

  Προβάλλοντας την ευζωία τους, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, ποζάροντας με τις δημιουργίες των μεγάλων μόδιστρων και φορώντας τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα, ακόμη και υπογράφοντας συμβόλαια συνεργασίας μαζί τους.

  Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος επιλέγει και αναλύει επτά αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις πριμαντόνας του 21ου αιώνα που συνδυάζουν σε απόλυτη ισορροπία το χάρισμα με τη χάρη: την πληθωρική Αννα Νετρέμπκο, τη φινετσάτη Σόνια Γιόντσεβα, την «baby diva» Αΐντα Γκαριφούλινα, την «αποκάλυψη» Πρίτι Γιεντέ, το fashion icon Κάρμεν Τζανατάζιο, την «καλλονή» Ολγα Περετιάτκο και την κομψότατη Χριστίνα Πουλίτση.

  Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»

  Δείτε επίσης
  BHMAgazino
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk