• Αναζήτηση
 • Νέο σόου Μεγαλοοικονόμου : Θα τα μπουμπουνίσω όλα σήμερα

  Μετά τον χθεσινό ομηρικό καβγά με την Αννέτα Καββαδία, η βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να φωνάζει στο καφενείο του κοινοβουλίου πως θα «τα μπουμπουνίσει όλα στην σημερινή ψηφοφορία»

  Με νεύρα φαίνεται πως κυκλοφορεί πλέον στη Βουλή η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, «απασφαλίζοντας» με κάθε ευκαιρία και απειλώντας να παραιτηθεί ή να ψηφίσει κόντρα στην κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

  Μετά τον χθεσινό ομηρικό καβγά με την Αννέτα Καββαδία, η βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να φωνάζει στο καφενείο του κοινοβουλίου πως θα «τα μπουμπουνίσει όλα στην σημερινή ψηφοφορία» εννοώντας προφανώς ότι θα καταψηφίσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Συνταγματική Αναθεώρηση και πως εάν οι «σύντροφοί» της συνεχίζουν να της ασκούν μπούλινγκ θα ρίξει την βόμβα της παραίτησης.

  Ωστόσο η ίδια διαψεύδει το περιστατικό, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.  Ανέφερε ότι όντως βρισκόταν στο καφενείο της Βουλής και συζητούσε για τα όσα έγιναν χθες στην ΚΟ, αλλά όλα έγιναν ήρεμα και χωρίς να υπάρξει επεισόδιο.

  «Προφανώς κάποιοι μπέρδεψαν τι τους είπα και λένε ότι δεν θα ψηφίσω. Φυσικά και θα ψηφίσω, θα πάω στην κοινωνική υποχρέωση που έχω θα γυρίσω στην ψηφοφορία και θα ψηφίσω κανονικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα άλλα είναι σενάρια φαντασίας που προφανώς σε κάποιους αρέσουν» είπε, μιλώντας στο iefimerida.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk