• Αναζήτηση
 • Ξεσπά ο Κοντονής: Οι μολότοφ και σκοτώνουν και έχουν σκοτώσει

  Πυρά κατά Καλογήρου και Κυρίτση για Ποινικό Κώδικα και μολότοφ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές να εμφανίζονται να κάνουν σκληρή κριτική κατά συναδέλφων τους. Σειρά πήρε τώρα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Καλογήρου για τον Ποινικό Κώδικα λέγοντας ότι θα επηρεάσει την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής ενώ αντιτάχθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση σημειώνοντας πως «οι μολότοφ και σκοτώνουν και έχουν σκοτώσει».

  Όπως δήλωσε στον News 24/7, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, η έκβαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή θα επηρεαστεί εάν αλλάξει ο νόμος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και μειωθούν οι ποινές.

  Παράλληλα, μίλησε για προβληματικές διατάξεις που δεν έπρεπε να τεθούν σε διαβούλευση χωρίς να έχει γίνει επεξεργασία πρώτα από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

  Ο κ. Κοντονής διαφώνησε επίσης με τη δήλωση Κυρίτση περί μολότοφ, ενώ τάχθηκε υπέρ του Κώστα Βαρώτσου στην υπόθεση με τον Δρομέα.

  «Αδύνατο να τα έχει βγάλει από το κεφάλι του ο Βαρώτσος«, δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Σε σχέση με τη σύγκλιση του προοδευτικού πόλου, σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει μετατραπεί σε μια ιδιότυπη κεντρο-δεξιά.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk