• Αναζήτηση
 • Δημοσκόπηση : Προβάδισμα 7,5 μονάδες της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτ. Ελλάδα

  «Καθίζηση» στη Δυτική Ελλάδα έχει υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της DATA RC ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται 7,5 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τη ΝΔ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Καθίζηση» στη Δυτική Ελλάδα έχει υποστεί το κυβερνών κόμμα σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της DATA RC ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται 7,5 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τη ΝΔ.

  Η δημοσκόπηση που έγινε  για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος» δείχνει ότι η ΝΔ πλησιάζει στη Δυτική Ελλάδα ποσοστό κοντά στο 28,3% έναντι 20,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 9%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,1%.

  Από τη δημοσκόπηση της DATA RC, προκύπτει επίσης ότι στη Δυτ. Ελλάδα, έξι στους δέκα πολίτες θεωρούν κακή τη Συμφωνία των Πρεσπών, γεγονός που επηρεάζει και τις πολιτικές τους επιλογές.

  Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από 21 έως 27 Φεβρουαρίου σε  δείγμα 620 ψηφοφόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανδρών και γυναικών 17 ετων και άνω.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk