• Αναζήτηση
 • Αποστάσεις Γεροβασίλη από τις προτάσεις για Ποινικό Κώδικα

  Άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης πήρε «αποστάσεις» από τις προτεινόμενες αλλαγές για τον νέο Ποινικό Κώδικα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης πήρε «αποστάσεις» από τις προτεινόμενες αλλαγές για τον νέο Ποινικό Κώδικα.

  Μετά τις «βολές» του Σταύρου Κοντονή ο οποίος επιτέθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης, σειρά πήρε η υπουργός Προστασία του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη η οποία αναφερόμενη στις αλλαγές που προτείνονται σημείωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους πως έχουν προβλήματα που πρέπει «να εξετάσουμε και να διορθώσουμε».

  Νωρίτερα ο κ. Κοντονής είχε τονίσει πως η έκβαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή θα επηρεαστεί εάν αλλάξει ο νόμος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και μειωθούν οι ποινές.

  Παράλληλα, μίλησε για προβληματικές διατάξεις που δεν έπρεπε να τεθούν σε διαβούλευση χωρίς να έχει γίνει επεξεργασία πρώτα από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

  Επιπλέον σε μια αποστροφή της ομιλίας της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η υφυπουργός κυρία Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε ότι o πολιτικός κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι το να αντιμετωπίζεις το οργανωμένο έγκλημα, την μικροπαραβατικότητα, τις συλλογικότητες και όσους κάθε σαββατοκύριακο κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά επάνω στα σώματα των ενστόλων δεν είναι απλή υπόθεση.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk