• Αναζήτηση
 • Αστυνομικοί: Ο Κυρίτσης μπερδεύει τις μολότοφ με τα τρικάκια

  Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκου, προκάλεσε η προκλητική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Γερακαράκου προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ».

  Σε ανάρτηση του στο facebook ο κ.Γ ερακαράκος επεσήμανε ότι: «Δυστυχώς, ο Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, κύριος Κυρίτσης Γεώργιος, μπερδεύει τις μολότοφ με τις μπογιές και τα τρικάκια, θεωρώντας αυτές ως ένα ήπιο μέτρο αντίδρασης. Τον προκαλούμε λοιπόν, στην πρώτη επίθεση που θα δεχθεί αστυνομικός από μολότοφ, να έρθει στο νοσοκομείο και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τη φονικότητα αυτών των όπλων. Και φυσικά λυπούμαστε που ξεχνάει ότι στην δημοκρατία δεν έχει θέση η βία αλλά ο διάλογος.»

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk