Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο πρίγκιπας Κάρολος και η νύφη του, Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ μοιράζονται μια γλυκιά και ζεστή σχέση για την οποία το Twitter δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά…

Την Δευτέρα σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και οι δυο τους εθεάθησαν να συνομιλούν και να αστειεύονται. Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, έδειχνε προσηλωμένη στα λόγια του πρίγκιπα Καρόλου, την ώρα που έπαιρναν την θέση τους στο Αβαείο.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Κάρολος έκανε ένα σχόλιο με το οποίο γέλασε η νύφη του, αν και δεν είναι γνωστό το τι είπαν.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video:

Το βίντεο αυτό, έρχεται λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στον βρετανικό Τύπο που λέει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ενεργεί ως «μέντορας» της Μέγκαν Μαρκλ, εκπαιδεύοντάς την στην βασιλική και συνταγματική ιστορία.

Το Twitter έλιωσε

Η γλυκιά αυτή στιγμή μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της Μέγκαν Μαρκλ φυσικά  δεν θα μπορεούσε να περάσει απαρατήρητη στο Twitter, με πολλούς να αναφέρουν πως το ζευγάρι αυτό είναι το νέο «αγαπημένο ντουέτο» στην βρετανική βασιλική οικογένεια.